• Green Bird - ECO vänliga produkter
Fri frakt vid 899:- / Snabb leverans / Fri retur

För att skapa en bättre värld....

Jag och mina tonårsbarn Hugo, Isak & Theo bestämde oss för att starta en onlinebutik. Vi visste inte hur man gjorde bara att vi ville hjälpa planeten genom att förändra användning av plast och andra skadliga material. Där föddes idéen om att nyttja produkter som är bra för miljön men även är hållbara och bra för brukaren. Sen har vi fått testa oss fram för att lära oss längs resan. Att få bygga någonting med mina tre barn är för mig som pappa en ynnest. 

Vårt sortiment utökas långsamt då vi själv köper in alla produkter, packar dem och skickar från vårt köksbord mer eller mindre. Du som besöker oss ska alltid veta att det ligger kilometervis med kärlek i varje order vi skickar och vi blir lika glada varje gång ett paket lämnar vårt hus för att nå dig med en förhoppning om att du ska bli lika förälskad i produkterna som vi är. 

Vi tar bara in produkter som vi själva tycker om och vi får se vart denna resan bär och hur det utvecklar sig, men vi är glada att fått dela vår story med dig och hoppas du kikar in till oss med jämna mellanrum.

Tack för att du tog dig tid 

Med vänlig hälsning, Martin, Hugo, Isak & Theo


Tillsammans kan vi göra en skillnad

Att ge tillbaka är viktigt för oss och därför skänker vi pengar till GreenFinity & Child & Family Foundtaion vid varje transaktion gjord med vårt Kundkort. 

En självklarhet för oss 

Läs mer om vårt engagemang

Här hittar du oss

Vi utgår från underbara Helsingborg som överskådar sundet mellan Sverige och Danmark och vi älskar staden vi bor och lever i. Här mår vi bra 

Green Bird

Maria Stationsgata 35 lgh 1002
254 48 Helsingborg
[email protected]

Följ oss på facebook & instagram